Kohberg brød

Kohberg brød til danskerne siden 1969

Der findes formentlig ikke den dansker, som ikke kender til brandet, Kohberg, og nogle af de mange produkter inden for Kohberg brød. Og dette er ikke uden grund. Selvom Kohberg brød gennem tiden har haft mange forskellige former og smagsvarianter, har diverse produkter fra firmaet nemlig haft det til fælles, at de har appelleret til den danske kvalitetssans og smag i mange år. Da Kohberg desuden har formået at bevare deres centrale grundværdier, samtidig med at de er fulgt med tiden, er det derfor ikke mærkeligt, at Kohberg brød siden firmaets opstart har vundet en plads i mange danske køkkenskabe.

Nedenfor finder du en kort gennemgang af nogle af de værdier, der ligger bag Kohberg brøds vej til supermarkedet og dermed et muligt bud på, hvordan firmaet, Kohberg, er nået dertil, hvor de er i dag.

En ansvarsbevidst virksomhed

Kohberg brød er et resultat af mere end bare et ønske om at skabe et vilkårligt produkt. Det produceres nemlig på baggrund af en vision om at fremstille en ordentlig vare og i denne proces leve op til en række ansvar.

Et af de helt centrale aspekter i forhold til produktionen og distribueringen af Kohberg brød er eksempelvis firmaets miljøbevidste tilgang til disse. Brød fra Kohberg bages og forhandles nemlig under en fortsat kamp for at mindske udledningen af CO2 i processen mest muligt. Derfor vælger virksomheden eksempelvis både emballagetyper og transportmetoder ud fra et fokus på miljøhensyn og ressourceoptimering.

Men det er ikke kun i kraft af de mere miljøbevidste fremgangsmåder, at brødgiganten søger at udvise en vis ansvarlighed. Kohberg brød skal også kendetegnes ved at være af god og indbydende kvalitet. Derfor er råvarerne i Kohberg brød nøje udvalgt med sunde værdier for øje, hvorfor der for eksempel ikke er anvendt stråforkortere eller nedvisningsmidler til at producere det mel og de kerner, som danner grundstenene til brødet.  Hvis du er en af de danskere, der i ny og næ nyder et Kohberg brød, slipper du i kraft af firmaets kvalitetsbevidste tilgang til brødproduktion desuden også for at præge din krop med unødige konserveringsmidler. I et Kohberg brød er det nemlig kun surdejen, der hjælper til at forlænge brødets holdbarhed.

Når man som forbruger køber brød fra Kohberg, kan man således føle sig i trygge hænder og tage et skridt i den rigtige retning mod en sundere livsstil. Og dette er i høj grad et aspekt, der passer godt ind i det stigende antal ernæringsbevidste danskeres nuværende levevis og tilgang til hverdagskosten.

Kohberg brød gik som varmt brød

Det er således tydeligt, at firmaet har fat i den lange ende, når det kommer til at skabe et attraktivt sortiment for danskerne, hvilket ikke mindst understreges af, at Kohberg brød formår at fastholde sin position som et af de blivende og veletablerede produkter på markedet. Og dette er som sagt en tendens, der har stået på i lang tid. Faktisk har Kohberg lige siden sin spæde start haft god succes med producere og sælge brød til en stor kundeskare.

Kohberg derfor vokset sig støt større.

Fordi Alfred Kohberg var lokal rugbrødsmester i sin hjemby, var det i lang tid kun rugbrød, der bar navnet Kohberg. Men selvom Kohberg rugbrødet også formåede at appellere bredt, er er sortimentet altså sidenhen blevet bredt mere ud, i takt med at virksomheden har vokset sig større og større. Derfor finder vi i dag det nuværende forskelligartede udvalg af Kohberg brød, som dog stadig bygger på den samme grundtanke som det oprindelige Kohberg rugbrød – nemlig at forhandle godt brød til den brede danske befolkning.

Netop fordi Kohberg stræber mod at skabe et sortiment, der appellerer til så mange danskere som muligt, kan man altså finde vidt forskellige produkter inden for Kohberg brød. Det er for eksempel muligt at finde brød fra Kohberg, som er oplagt til en stund, hvor det hele skal gå hurtigt, men også andre produkter der egner sig til selvforkælelse, og at man vil gøre noget ekstra godt for sin krop.

Bredden i sortimentet af Kohberg brød er da også tydelig at få øje på, hvis man kigger nærmere på firmaets forskellige brødserier. Her finder man blandt andre Fastfood-serien, som rummer velkendte produkter såsom pølsebrød og burgerboller. Men i Kohbergs udvalg er der også god mulighed for at finde nytænkende og sunde brødalternativer, såsom bagværket i serien, Nyt Nordisk, der rummer alt lige fra rugbrød med samsøkartofler til økologiske grahamsstykker.

Læs mere om Kohberg brød på Sønderjyske Fristelser eller på Kohberg.dk

Kategori: Livsstil

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

Disse HTML koder og attributter er tilladte: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>