Tre gode tips til køkkenindretning

3 gode tip til køkkenindretning

For rigtig mange personer, er hjemmet det sted, hvor man opholder sig meget og hvor man slapper af. Det kan være at du opholder dig mest i din stue, eller det kan være at du opholder dig mest i køkken/alrummet. Efter en hård dag på arbejdet findes der ikke noget bedre end at komme hjem og slappe af, måske med en god kop kaffe eller kop the, og så lade batterierne op til en ny dag.

Flere undersøgelser har samtidig belyst, at man med en god indretning kan påvirke ens personlige livsstil og dermed føle sig bedre tilpas i hjemmet. I takt med at vi udvikler os som personer, er det nødvendigt at justere vores bolig, så boligen hele tiden afspejler, hvem vi er. På denne måde er man sikker på, at man får det optimale ud af sit hjem.
I denne artikel får du tre gode råd til hvordan du kan pifte din køkkenindretning op.

Valg af pyntegenstande til køkkenet

Dekoration er med til at skabe liv og hygge i ethvert rum, og dette gælder naturligvis også i køkkenet. Køkkenet anvendes ikke blot til at lave mad. Vi danskere bruger mange timer i køkkenet, men det kan foruden madlavning også være i forbindelse med at lave lektier med børnene, eller tale om hverdagens gøremål eller hverdagens oplevelser. Derfor er det vigtigt, at man sørger for at dekorere køkkenet på en måde, så man får lyst til at opholde sig i køkkenet, så man bliver inspireret til madlavning, men samtidig også finder en vis ro, til at kunne sidde og hygge omkring middagsbordet eller blot for at nyde en god kop kaffe.

Brødkasse marmor

Denne enkle brødkasse er fremstillet i metal med flot marmor print og lakeret træ låg fra Present Time. Denne kasse kan også bruges til andet opbevaring. Anvende den f.eks. på badeværelset eller soveværelset.  Set hos DuBuy.dk til kr. 249,-

Numbra vægur

Denne vægur fra Numbra er en sjov og anderledes måde at fremvise hvad klokken er. Tallene er i forskellige størrelser og har forskellige mål. Tallene er lavet af metal og hænges op med dobbelt klæbende tape. Uret er set hos DuBuy.dk til kr. 365,- Du kan se det store udvalg af vægure her.

Craft køkkenrulleholder

 

Craft køkkenrulleholder i hvid marmor er en flot holder og have til at stå på køkkenbordet eller spisebordet. Denne er elegant, smuk og enkel og er fra Normann Copenhagen. Set hos DuBuy.dk til kr. 495,-

 

Kategori: Huset inde og ude