Book en DJ til festen

Alt du skal vide, når du skal holde fest

Står du over for at skulle holde en større fest? Du vil helt sikkert gerne holde et brag af en fest, som dine gæster ikke sådan lige glemmer. Der er mange ting, man kan gøre for at holde en vellykket og festlig fest. Herunder får du et par gode råd til, hvordan du kan holde en god fest, hvor gæsterne synger og danser til den lyse morgen.

Skru op for musikken!

God musik er lig med en god fest. Festligt musik som gæsterne kan danse natten lang til, holder stemninger i vejret. Mange vælger at booke en DJ for selv at slippe for besværet med at lave en playliste og holde styr på musikken. Ved at leje en DJ til din fest er du sikker på, at musikken spiller hele aftenen. Fordelen ved en DJ er deres store erfaring med at spille til fester. DJ’en kan derfor lynhurtigt finde det musik som passer til festen og festens gæster.

Du kan give dine gæster en særlig oplevelse ved at booke en kendt DJ f.eks. Mikkel Wendelboe eller Thomas Madvig. Du kan også vælge en DJ med ægte girlpower ved at booke en kvindelig dj som f.eks. den kendte Le Gammeltoft. Uanset hvem du vælger, skal DJ’en helt sikkert nok sætte fut i festen.

Sørg for rigelige drikkevarer og snacks

Du har måske selv prøvet at være til en fest, hvor baren kort tid efter åbning er løbet tør for din yndlingsdrik. Det er ikke specielt festligt. Sørg derfor for at indkøbe rigelige mængder af drikkevarer så der i hvert fald er til langt ud på aftenen. Skulle der efter festen være drikkevarer til over, kan de sagtens holde sig til næste fest eller en anden anledning.

Sammen med de kolde drinks er det en god idé at servere lidt snacks. I løbet af en aften med gode drinks og masser af dans er det rart at kunne spise lidt snacks. Der findes et stort udvalg af forskellige slags snacks. Du kan f.eks. vælge at servere forskellige chips, nødder og saltstænger, eller du kan lave nogle små fingermadder, som du kan servere for dine gæster.

Festlig stemning med en masse pynt

Et flot pyntet lokale er altid festlig at træde ind i og er med til at skabe en hyggelig og festlig atmosfære. I mange butikker findes et stort udvalg af festartikler som ikke sprænger budgettet. Du kan f.eks. pynte lokalet med en masse farverige balloner, serpentiner, pomponer og guirlander.

Server evt. også drinks og snacks i festlige, farverige glas og skåle. Et god tip er at købe plastikservice. I løbet af en festlig aften kan et glas eller to ende på gulvet. Og det er ærgerligt, hvis du har investeret i dyre, pæne glas til festen. Med plastikservice er du fri for at spekulere over om noget skulle gå i stykker. Plasticservice kan også findes i mange forskellige varianter, og du kan derfor helt sikkert finde noget service som passer til dig.

Kategori: Festunderholdning