belaegningssten-tilbud

Belægningssten

Det nye år er skudt i gang, og om ikke så længe, så er det forår igen. For mange betyder forår, nye projekter som der skal foretages. Hos Videnindenom, har vi således valgt at ligge ud med et af de helt store projekt emner, nemlig belægningssten. Belægningssten kan både bruges i ens indkørsel, bruges til at ligge en terrasse eller anvendes til at lave gangarealer – mulighederne er mange. Vi vil give dig gode råd til, hvordan du sørger for at finde de helt rigtige belægningssten til dit hjem.

Belægningssten tilbud

Hvor finder man billige belægningssten? Hvilke belægningssten skal man vælge?
Mulighederne er som sagt rigtig mange, når man skal vælge de helt rigtige belægningssten. Der er nemlig store variationer, og dette gælder både i forhold til tykkelse, formater, farver og om det skal være specialsten. Der findes rigtig mange muligheder, og det er kun fantasien som sætter grænserne når det drejer sig omkring valget af belægningssten.

Først og fremmest, så handler det om, at finde en god leverandør, som kan give dig det helt rette belægningssten tilbud. Det er naturligvis også en fordel, hvis man kan finde en leverandør, som kan give en et rigtig godt tilbud på nogle kvalitets fulde sten, men samtidig også sørge for levering på rette sted og i rette tid.

Valg af belægningssten

Som tidligere nævnt, så kan det være svært, når man skal vælge de helt rigtige belægningssten til hjemmet. Der findes som sagt et hav af muligheder, og derfor vil vi forsøge at gøre det lidt nemmere for dig, at få et overblik over de forskellige typer sten som findes på markedet.

Den første type belægningssten er herregårdssten.

Herregårdssten er en type belægning, som kan fås i mange forskellige farver. Disse farver er f.eks. grå, gråmix, sort, paris og gyldenmix. En herregårdssten er en tromlet belægningssten, som der giver et rustikt udtryg i sit udseende, men samtidig med at herregårdsstenen beholder sit traditionelle look og klassiske farver. Størrelserne for en typisk herregårdssten er 14 x 21 cm.

En anden type sten er bondesten. Bondesten er modsat herregårdssten, en grå klassisker inden for belægningssten. Bondesten har en mere rund afrunding som afgiver et pænt helhedsindtryk, og man kan stort set betegne bondesten og herregårdssten som værende ens. Den største forskel er farve og afrundingerne. Begge sten er i samme størrelse og begge typer støbes af beton i forskellige tykkelser.

En tredje type belægningssten er nybrosten. Nybrosten og fliser er udarbejdet med prægning på kanter og sider. Nybrosten er en meget traditionel belægningssten, som fås i et tidsløst design. Stenen er udarbejdet med prægning på kant og sider, som sammen med den letbehandlede overflade giver den et anderledes og rustikt look.

Som sagt, så er det en god idé, at hvis du er i gang med et projekt, hvor du skal have lagt nye belægningssten, at du får indhentet til tilbud. Der kan også være andre måder, hvorpå du kan få et godt tilbud. Hvis f.eks. der er flere på den samme vej som der også skal have lagt belægningssten, så kan man med fordel købe ind sammen.

 

 

 

 

 

Kategori: Huset inde og ude