shutterstock_518576872

Derfor er et gaskomfur det bedste til køkkenet

Der er rigtig mange, der sværger til et gaskomfur frem for andre typer af komfur. Et gaskomfur er nemt at arbejde på, og det er en af hovedårsagerne til, at så mange foretrækker det frem for andre.

Hvis du gerne vil bytte dit nuværende komfur ud med et gaskomfur, så er der nogle mål, der skal passe, og der skal laves noget rørføring. Hvis du er i gang med at indrette et helt nyt køkken, så er det meget nemmere at sætte et gaskomfur ind.

Fordelene ved et gaskomfur

Som Folkebladet.dk også skriver om, så er der flere fordele ved at have et gaskomfur. Det er ret billigt at bruge et gaskomfur. Gassen er ikke særlig dyr, og der bruges et minimum af den, fordi et gasblus reagerer meget hurtigt.

Det er både nemt og hurtigt at regulere gasflammerne, hvilket absolut også gør det nemt at lave mad på et gaskomfur. Det er meget nemmere at styre temperaturen på maden, når du bruger gas frem for andre typer af varmekilder.

At montere et gaskomfur

Det er ikke anderledes at montere et gaskomfur, end det er med en anden slags komfur. Det kan være et samlet komfur, hvor der er en el-ovn under gasblussene, eller det kan være gasblussene alene. Det monteres som andre komfurer eller varmeblus.

Det, der er anderledes for et gaskomfur, er tilføringen af gas. Det kan enten være bygas, eller det kan være i form af en gasflaske. Det er nemt at koble komfuret på en gasflaske. Ulempen ved den er, at den fylder en del, og at den skal byttes ud, når den er blevet tom.

Med hensyn til bygas så er det ikke noget, der findes i alle byer. Bor du uden for et område med bygas, så er det ikke en mulighed for dig.

Har du bygas, så skal du have besøg af en VVS’er til at sætte gassen til.

Hvad koster et gaskomfur?

Gaskomfurer er lige så forskellige prismæssigt og kvalitetsmæssigt som andre komfurer. Det er dog som oftest lidt dyrere end et el-komfur. Det er heller ikke så tit, at et gaskomfur kommer på udsalg.

Hvis du skal have et gaskomfur af en vis kvalitet, så skal du nok regne med at komme til at betale omkring 5.000 kroner. De fås selvfølgelig både billigere og dyrere. Et rigtig godt gaskomfur koster nok i omegnen af 7.000-10.000 kroner, hvis ikke mere.

Find det gaskomfur, som passer bedst til dit behov, og få det monteret af en professionel.

Kategori: Huset inde og ude