Bryllup-telt

Guide: Planlæg jeres eget personlige bryllup

Skal kirkeklokkerne snart slå sin gang, og er bryllupsforberedelserne så småt ved at melde sin start, men er det svært lige at overskue alle detaljerne, hjælper vi dig på vej med gode råd og idéer til, hvordan du når sikkert i mål med alt det praktiske.

Mange vælger at holde sit bryllup på en herregård, et slot, et forsamlingshus eller noget helt fjerde, men det er også nogle priser, der afspejler sig i de store klasser. Det behøver ikke nødvendigvis at være dyrt, bare fordi man ønsker at blive gift, og har man bare en smule kreativ sans og lyst til at holde et andet bryllup end det traditionelle prinsessebryllup, er der både penge at spare, men festen kan også nemt gå over i at blive meget mere personlig og jeres stil.

Bryllup i det grønne

Festen, efter vielsen i kirken eller på rådhuset, kan både foregå hjemme i haven eller i grønne omgivelser uden for jeres bopæl. Der findes mange steder rundt omkring i Danmark, hvor man kan leje sig ind og holde en fest på et grønt område, søg blot på internettet efter dette.

Der findes efterhånden mange flotte, store telte, hvor man kan have plads til hele familien og vennerne, og mange telte findes også i god kvalitet med flotte vinduespartier, højt til loftet, runde eller firkantede osv. Mulighederne er mange for at sætte jeres eget præg.

Gør det eventyrligt og smukt ved at pynte op med friske blomster, lyskæder i loftet og levende lys i lanterner og på bordene. Der findes også virksomheder, der lejer ud til selskaber alt lige fra blomster og service til bordet til musikudstyr og borde og stole. Mangler du teltudlejning i Horsens, tilbyder Festgaarden.dk et bredt udvalg af festtelte i sublim kvalitet og ikke mindst alt, der skal bruges til bordopdækning, servering, underholdning og meget mere.

Gør noget særligt som jeres gæster vil huske tilbage på

Udover det traditionelle, der følger med en bryllupsfest, kan det være sjovt at skille sig ud med nogle anderledes tiltag til jeres fest. Er I selv nogle legebørn, kan det være en oplagt mulighed at leje en rodeotyr, som gæsterne, sidst på aften eller natten, kan have det sjovt på. Eller lej en pølsevogn til natmad, når sulten melder sig for dine gæster. Skal der børn med til jeres bryllup, kan en popcornmaskine eller softicemaskine være en sjov idé. Har I planer om en bar til jeres fest, kan det være sjovt at booke en slush-ice maskine, hvor I kan blande alkohol i, og gæsterne kan blive tilbudt små farverige læske drinks.

Vær kreativ i jeres bryllupsplanlægning

Er I gode i et køkken, og har I lyst til selv at lave noget af maden, kan natmaden med fordel forberedes i forvejen. I kan også lave småkager til kaffen eller lave små appetitlige snacks til gæsternes ankomst. Her er der både penge at spare, men det sætter også jeres eget præg på festen, og gør det meget personligt og til jeres bryllup.

En anden mulighed, for en kreativ finish, er bordkort og bordpynt. Find inspiration på nettet og lav dem selv. Køb små bordskilte, der kan stå på de forskellige borde, og skriv menuen på, som gæsterne kan orientere sig ved.
Køb små æsker eller stofposer og læg lidt ris i som symbol på en god fremtid. I gamle dage stod ris til bryllupper som symbol for frugtbarhed, men i dag er det med ønsket om en sikker fremtid.

Der er mange muligheder for at gøre jeres bryllup personligt og til jeres helt eget. Kun fantasien sætter grænser, og internettet bugner med gode forslag og idéer.

Kategori: Livsstil