raad til bil

Guide til at få råd til en bil

En luksus i den travle hverdag, med alle de forsinkelser med offentlig transport, er at have sig en bil. En bil man kan benytte sig af, lige så tosset man vil, og en bil som altid er der, når man har brug for den. Her er man ikke afhængig af andre, og man kan her køre lige når man vil. Men der er også en hage ved situationen. En bil er ikke ligefrem billig, og noget man bare lige kan investere i. Og derfor, er der her en guide til, hvordan man kan få råd til en bil.

Leasing

Den første ting man kan overveje, er hvilke betalingsmåder der er brugbare for en. Sandsynligheden for at man kan udbetale alt det bilen koster, på samme tid, er ikke så stor. Derfor er det en god ide at tage tid til at snakke med en bilhandler, om hvad der kan være nyttig for en selv, og hvilken betalingsmåde der kan være oplagt, i den situation man står i. På denne måde bliver man også oplyst om de forskellige metoder såsom flexleasing eller privatleasing. Fx er privatleasing noget for dig, der søger langtidsleje af sin bil, hvor man bl.a. betaler en månedlig ydelse. Og på den måde finder man ud af, at man kan betale i nogle rater, som kan gøre det nemmere og mere overskueligt at skulle betale så mange penge for en bil. Det er en hjælp, mange, især unge, kan benytte sig af, så man til sidst ender med at eje en bil.

Brugte biler

Hvis det dog ikke lykkes, kan man overveje at købe en brugt bil. Ved at købe en brugt bil sparer man for det første en del penge, som kan være til gavn for en. For det andet kan det også være et godt sted at starte, hvis man nu ikke ligger inde med pengene til en splinterny bil. Og så kan man jo altid tage den derfor. Finde sig et arbejde, og derved arbejde og tjene sig nogle penge til en ny bil måske.

Spar op

Når man skal til at købe en ny bil, kan det være meget væsentligt og essentielt at spare op. Og her menes der ikke bare med at spare op, men også at fokusere sin opsparing på bilen. Det vil sige at man fokusere på sin bil, og ikke vælger at sætte sig i gang med et nyt og dyrt projekt, som eksempelvis at flytte ud eller noget andet i den dur. Hvis man har fokusset på én ting af gangen, går det også meget hurtigere med at indtjene penge til lige præcis den ene ting. Så hvis man har overskuddet til det, kan det være en god ide at spare op.

Sælg ud

For at tjene penge, kan det være en god ide at sælge ud. Her er det ikke altid at man tjener lige så mange penge på det, men det er i hvert fald en hjælp og en start. Hvis man nu tager en omgang i sit hus og overvejer hvad man kan undvære, kan man måske ende med at tjene en masse penge, som kan gå til den nye bil. Her kan det både være ting som et skab, en pude eller en cykel som alligevel bare står og samler støv.

Kategori: Rådgivning