AdWords Bureau

Har du brug for bedre markedsføring? Så læs med her

I dag har mange danskere deres egne virksomheder, og det går måske godt det første stykke tid, men så begynder kunderne at blive færre. Hvis det er tilfældet, så kan det være din markedsføring trænger til en opdatering, hvad enten du har været på markedet i flere år eller lige har startet en virksomhed op, så er god markedsføring, det der kan tage din virksomhed til det næste niveau. Dog er internettet utrolig stort, og alle konkurrerer med hinanden for at få kundernes opmærksomhed, hvilket kan være meget svært. Du kan have verdens bedste produkter, men hvis din markedsføring ikke fungerer, så kan du ikke nå ud til kunderne. Så er du interesseret i at få mere trafik til din hjemmeside og blive mere synlig på nettet – Så læs videre herunder.

Vælg et Adwords bureau med stor erfaring

Mange virksomhedsejere glemmer alt for ofte hvor stor en forskel, god markedsføring kan gøre for deres virksomheder. De opsætter en Google Adwords-konto og laver en simpel søgekampagne, som de bruger mange penge på uden at se de resultater, de havde håbet på. Det er fordi, en succesfuld søgekampagne kræver, at søgeordene skal være delt op i forskellige emner, og samtidig skal de være struktureret, så det kunderne søger på, er det, de får. Derfor er den bedste måde at optimere sin markedsføring på ved at finde et Adwords bureau, som har specialiseret sig i at opsætte og optimere din Google Adwords-konto, som dermed sparer dig for en masse tid og penge. Et eksempel på et succesfuldt Adwords bureau kunne være Wemarket.dk, som har mange års erfaring med at forbedre virksomheders markedsføring – De har mere end 20.000 timers arbejde i Google Adwords, og er altid klar til at hjælpe dig godt på vej.

Der er flere former indenfor Google Adwords, eksempelvis YouTube videoannoncering, som er et redskab, der bliver brugt til at fange mange af de unge kunders opmærksomhed. Lige meget om du leder efter nye kunder, eller om du vil sprede et budskab til dine nuværende kunder, så kan videoannoncering være en god måde at gøre netop det på. Den typiske annonceform på YouTube vil blive vist lige inden man ser videoen, og der er to formater at vælge mellem – En længerevarende video, som kan skippes efter 5 sekunder og en kort video på 6 sekunder, der ikke kan skippes. Derudover er der også displaybannere, der viser din annonce inde i videoerne, og så er der in-display annoncer, der viser din lille annonce for din video på selve afspilningssiden.

En anden form kunne være display-/bannerannoncering og remarketing, hvor annoncerne sættes ind i Googles displaynetværk – Et sted hvor det meste af verden annoncerer for deres nyhedssites og hjemmesider. Bannerannoncer er typisk lavet i enten stillbilleder eller animerede billeder, men kan også laves i andre formater såsom dynamiske bannere, interaktive bannere og videobannere. Så er der remarketing, hvor man viser annoncer til dem, der tidligere har besøgt ens hjemmeside. Derudover kan man annoncere til en mindre målgruppe, eller man kan prøve at ramme bredt og dermed nå ud til så mange som muligt. Der er også mulighed for at kombinere alle de forskellige muligheder, hvilket får annoncen til at virke endnu stærkere, da den når ud til en specifik brugertype.

Hvis du ejer en webshop, så er Google Shopping annoncering (PLA) endnu en god mulighed for at tiltrække flere kunder, fordi denne type annoncer giver kunderne oplysninger om produktet, inden de trykker på selve annoncen. Der kan både være et billede af produktet og andre oplysninger såsom prisen, som dermed gør, at man undgår irrelevante klik, og det gør denne form for Google Adwords yderst succesfuld.

Få mere information om dine markedsføringsmuligheder på nettet

Internettet fylder meget i danskernes liv, og det har gjort det muligt at markedsføre på en helt anden måde, end man tidligere har været vant til. Du behøver ikke længere at annoncere i avisen, gå fra dør til dør eller noget helt tredje. Flere og flere bruger sociale medier i dag, og færre ser TV. Så hvorfor ikke udnytte den mulighed og ret kundernes opmærksomhed hen mod din hjemmeside?

Det er blevet nemmere end nogensinde før at markedsføre sin virksomhed – Er du interesseret i at optimere din virksomheds vækst på nettet? Vil du øge trafikken til din hjemmeside, have flere fans på Facebook og en højere omsætning? – Så læs mere om Adwords bureauet her og få et uforpligtende tilbud. Du styrer din virksomhed, og Wemarket.dk hjælper dig med markedsføringen.

Kategori: Erhverv