efterskole

Hvad for en efterskole skal man vælge?

Det kan være at du ønsker at komme på efterskole, eller det kan være at dit barn har et ønske om at komme på efterskole?
hvis du kan nikke genkendende til ovenstående, så kan det godt være svært at finde rundt i alle de forskellige muligheder, som hver enkelte efterskole har at byde på.

På Videnindenom.dk vil vi give dig et indblik i, hvilke fordele der er ved, at starte på en efterskole, og samtidig vil vi give dig et bud på hvilke efterskoler, som måske kan være interessant for dig eller dit barn.

Hvad for en efterskole skal man vælge?

Der findes rigtig mange efterskoler rundt omkring i Danmark, og mange af efterskolerne har noget forskelligt at byde på. Det kan være at du ønsker, at komme på en efterskole, hvor der er fokus på friluftslivet. Det kan være at du ønsker at komme på en film efterskole, hvor du prøver kræfter med at udarbejde og indspille din helt egen film?
Det kan være at du mere er den sporty type? Så er en sport efterskole helt sikker noget for dig. Eller det kan være at du bare ikke kan få nok af musik? Så er en musik efterskole det helt rigtige valg for dig, som ønsker at dykke ned i musikken, og give koncert?

Naturefterskole

En naturefterskole er det helt rigtige valg til dig, som ikke kan få nok af friluftslivet, og som elsker at opleve naturen. På en efterskole som www.hardsyssel.dk byder de bl.a. på linjen “Outdoor” hvor man bl.a. kommer på vandreture, rapelling, klatring, havkajak og meget mere. Linjen “Outdoor” byder desuden også på mad over åben ild og trangia. Overnatning under åben himmel, sejladser, mountainbike ture, orienteringsløb og ridning på islandske heste.

En naturefterskole er en rigtig god mulighed, for dig, som gerne vil udfordre dig selv, og som gerne vil prøve noget helt nyt. Man behøver ikke at have nogle forkundskaber – det kræver blot, at du har viljen og lysten til at opleve naturen og alle årstiderne.

Film efterskole

Ønsker du at prøve og indspille og producere din helt egen film, lige fra selve manuskriptet til optagelsen, klipning og redigering?
Så er en film efterskole det helt rigtige valg for dig hvis du gerne vil prøve og arbejde seriøst med film, fotografering m.m.

 

Idrætsefterskole

Er du den sporty type som elsker at bevæge dig og bruge din krop? Så er en idrætsefterskole lige noget for dig. På en idrætsefterskole kommer du som oftest til at prøve kræfter med de helt klassiske boldspil, men på f.eks. efterskolen Hardsyssel bliver du også præsenteret for både nye og mindre kendte sportsgrene. Desuden kommer du til at opleve en masse idrætsoplevelser i både skicentre og vandkulturhuse.

Samtidig kommer du også til på sportslinjen, at dyre forskellige former for fitness. Her får du automatisk adgang til Struer fitness, hvor du kommer til at prøve kræfter som cirkeltræning, spinning, vægttræning, yoga og meget mere.

Musikefterskole

Er du typen som ikke kan få nok af musik? På en musikefterskole, kan du prøve kræfter med, hvordan det er at skabe den helt perfekte koncert. Kunne du tænke dig at arbejde med sangskrivning, kor/sang træning, instrumentudvikling, historie indenfor musik, koncerter og sammenspil, så er en musikefterskole det helt rigtige valg for dig.

Hvad gør et efterskoleophold?

Et efterskoleophold er noget ganske særligt. Som oftest siger de fleste elever, som der har gået på en efterskole, at det slet ikke kan beskrives, men at det skal opleves. Man får et helt specielt socialt sammenhold, når man går på en efterskole, og det kan være svært at sammenligne en efterskole med en almindelig folkeskole. Man opnår et stærkt fællesskab, og som oftest får man langvarige venskaber. Desuden så udvikler man sig rigtig meget ved at gå på efterskole, og får samtidig en masse sjove og udfordrende oplevelser.

Kategori: Rejser og ophold