shutterstock_503297488

Hvad skal du bruge forårets ferier og helligdage på?

Der er stadigvæk et stykke tid til, at det bliver forår, men når det kommer til ferier, er det allerbedst at forberede sig i god tid, så man ved, hvad man skal. Skal man på ferie, skal det nemlig bestilles, betales og planlægges i så god tid som muligt. Foretrækker man hellere at være hjemme, skal man også begynde at tænke over, om man bare vil slappe af, eller om man hellere vil udnytte de mange fridage til at have det sjovt med venner og familie.

De perfekte rejsemål i foråret

Rigtig mange familier udnytter især påskeferien til at tage på ferie. Det gode ved påskeferien er nemlig, at den ligger på det perfekte tidspunkt af året, hvor man har rig mulighed for at tage på både badeferie, oplevelsesrejse eller endda skiferie, fordi vejret er så forskelligt verden over.

Holder man af at stå på ski eller snowboard har Østrig, Frankrig, Italien og Schweiz perfekte muligheder for skiløb selv i påsken, og de fleste steder er der garanti for sne. Her kan man altså få en rigtig god skiferie, selvom det er så sent på året. Fordelene ved at rejse på denne tid er, at der vil være langt færre mennesker ved samtlige skisportssteder, fordi de fleste foretrækker at rejse i januar og februar, hvor det stadig er vinter. Hvis det går dig på, at du skal bruge en stor del af din skiferie på at stå i kø ved lifterne, er det derfor helt klart en fordel at rejse i påsken og foråret, da de fleste på det tidspunkt vil være derhjemme og nyde det varmere vejr.

Er du ikke så meget til sne og kulde i foråret, findes der i stedet en hel masse steder i Sydeuropa, hvor vejret på dette tidspunkt vil minde om sommer. Det er især populært at tage til Gran Canaria, Tenerife eller Mallorca i Spanien, for her kan man få en rigtig hyggelig og afslappende badeferie, hvor der er perfekte muligheder for at bade i poolen og på stranden, mens man stadigvæk har hele foråret og sommeren foran sig, når man kommer hjem igen. Har man større planer, kan man også rejse længere væk, for eksempel til Thailand eller Kap Verde, hvor der findes mindst lige så gode, hvis ikke bedre, forhold for den perfekt påskeferie.

Det kommer altså helt an på, hvad man er til, men der er i hvert fald ingen tvivl om, at påskeferien er det perfekte tidspunkt at rejse på, lige meget hvad for en slags ferie man er til.

Brug ferien på at hænge ud med venner og familie

I løbet af foråret og påsken er der rigtig mange, som gerne vil fejre at den lange, kolde og smule deprimerende vinter langt om længe er overstået. Det gør også påskeferien og de omkringliggende helligdage til et fremragende tidspunkt at holde en hel masse fester. Mange arbejdspladser holder fredagsbar en gang i mellem, hvilket er en rigtig hyggelig måde at mødes med kollegaerne på, men da vejret endelig er godt nok til, at man kan være udenfor i længere tid, kan man også gøre noget mere for at hygge sig med vennerne, og man kan ligeså godt rykke festen udenfor.

Foråret har selvfølgelig tradition for en masse konfirmationer og bryllupper, og man kan også sagtens holde fest på andre måder. Det kan være en rigtig gode idé at kigge på teltudlejning og anden form for planlægning af fest allerede nu, uanset hvad for en form for fest, du skal holde i løbet af foråret.

Påsken er tiden for en hel masse helligdage og dermed masser af fridage, hvor enhver familie har mulighed for at få noget kvalitets tid sammen. Der er altså masser af muligheder for, hvad du kan lave i din ferie og i løbet af de mange helligdage sammen med din familie eller dine venner, så det er bare med at komme i gang med at planlægge allerede nu, så du har noget at se frem til.

Kategori: Livsstil