Hvilke genopladelige batterier er bedst?

Hvilke genopladelige batterier er bedst?

Kender du også godt til problematikken med, at det kan være svært at holde liv i batterierne til fjernbetjeningen eller børnenes legetøj?

Genopladelige batterier er løsningen for rigtig mange, som gerne vil sikre sig, at man hurtigt og nemt kan holde gang i sine elektroniske apparater, uden at man skal skynde sig ned til sin lokale, og som der har behov for et eksternt batteri.

Der findes et hav af forskellige varianter af genopladelige batterier på markedet, men hvilke genopladelige batterier er bedst? Dette vil du få svar på i denne artikel.

Fordele ved genopladelige batterier

Der er rigtig mange fordele ved at anvende genopladelige batterier frem for almindelige engangsbatterier. Fordelene spænder fra, at man reducerer udgifterne, til at man reducerer indvirkningen på det omgivende miljø.

Genbruges op til 2.100 gange

Hele essensen ved genopladelige batterier er naturligvis, at de kan anvendes om og om igen. Før i tiden var der flere ulemper, end fordele ved at anvende genopladelige batterier, men i dag kan størstedelen af genopladelige batterier, genoplades op til 1.000 gange, og nogle genopladelige batterier kan genoplades op til 2.100 gange. Udgifterne ved at købe en oplader samt genopladelige batterier kan virke meget omkostningstunge i forhold til de mere billige engangsbatterier, men de besparelser som der er over tid overstiger den oprindelige udgift.

Det er dog vigtigt, at man sørger for, at de genopladelige batterier bliver brugt regelmæssigt. Lav et par op- og afladninger på de batterier, som har ligget ibrugt i en længere periode for at genoprette batteriets effektivitet.

Genopladelige batteriers effektivitet

Et fuldt opladet genopladeligt batterier klarer sig væsentligt bedre end et engangsbatteri. Et genopladeligt batteri kan vare op til fem gange længere end en engangs batteri, når det anvendes i f.eks. kameraer, fjernbetjeninger, hovedtelefoner og lignende elektroniske enheder.

Miljø

Genopladelige batterier er fabrikeret af materialer, der er langt mere sikkert for miljøet end indholdet af engangsemballage batterier. Ved anvendelse af genopladelige batterier reducerer man antallet af disponible batterier, som der ender på affaldspladsen.

Hvilke batterier skal man så vælge?

Med Panasonic Eneloop’s genopladelige batterier, så kan du genoplade dine batterier igen og igen uden at de taber effekt. Samtidig, så kan man genoplade Panasonic Eneloop batterier helt op til 2.100 gange, og batteriet er perfekt til elektroniske apparater såsom digital kameraer med blitz, trådløse telefoner eller andet udstyr, som der har behov for konstant strøm ved anvendelse.

Læs mere omkring genopladelige batterier fra Panasonic Eneloop her.

Hvis du i stedet har behov for at anvende dine genopladelige batterier til apparater, som ikke skal anvendes hele tiden, eller som man måske vil anvende af og til, så er genopladelige batterier fra f.eks. Varta, Duracell eller andre batterier fordelagtige at anvende.

Kategori: Elektronik