Hvilken industriopvaskemaskine skal man vælge?

Hvilken industriopvaskemaskine skal man vælge?

Find den rette industriopvaskemaskine og gør opvasken til en leg

I langt de fleste større køkkener, som anvendes i forskellige institutionelle og erhvervsmæssige sammenhænge, gør man brug af en industriopvaskemaskine. Og dette er ikke uden grund. Selvom opvasken ikke nødvendigvis er det første, man prioriterer at få under kontrol i disse miljøer, kan den nemlig komme til at spille en alt for tidskrævende rolle, hvis den ikke holdes nede ved hjælp af den rette industriopvaskemaskine.

Hvis du netop står og mangler en ideel og effektiv industriopvaskemaskine, er du kommet til det rette sted. Her vil du kunne læse nogle af de helt centrale overvejelser, som man med fordel kan gøre sig, når man skal finde den rigtige model blandt de forskellige industriopvaskemaskiner, der eksisterer på markedet.

Industriopvaskemaskiner klarer store som små opgaver

Industriopvaskemaskiner kan fås i et hav af forskellige udgaver og med diverse former for anvendeligt tilbehør. Alle de forskellige udgaver af industriopvaskemaskiner og udstyret dertil er naturligvis specialdesignet til at fungere godt i forskellige køkkenmiljøer, hvor det ofte vil være altafgørende, at opvasken kan klares hurtigt, og hvor man kan have nogle meget specifikke opvaskebehov.

Blandt en af de særligt populære typer af industriopvaskemaskiner finder man eksempelvis hætteopvaskemaskinen. Denne store opvaskemaskine er smart, fordi den klarer opvask i et særdeles effektivt tempo. Samtidig er hætteopvaskemaskinen også anvendelig i en lang række af køkkenmiljøer, da den ved hjælp af forskellige typer af opvaskebakker– og programmer kan bruges til at rengøre alt lige fra fine glas til store serveringsfade i aluminium.

En anden form for industriopvaskemaskine, som også klarer sig godt på markedet, er den såkaldte glasopvasker. Denne maskine fylder en del mindre end hætteopvaskeren og har nogle vaskefunktioner, som gør, at den er særligt ideel til forskellige arbejdsmiljøer, hvor den primære daglige opvask består af glas. For eksempel kan denne maskine effektivt desinficere buede glasoverflader, men har sværere ved at fjerne genstridigt snavs.

Uanset hvilken form for opvask man står med, er der i kraft af markedets brede udvalg af industriopvaskemaskiner således gode chancer for, at man altid kan finde frem til en passende type af opvaskemaskine.

Find den rigtige maskine til køkkenets behov

Markedets store udvalg af forskellige industriopvaskemaskiner, betyder dog også, at man er nødt til at overveje sine specifikke behov nøje, hvis man vil finde frem til den helt rigtige model til det enkelte storkøkken. Eksempelvis er det vigtigt at overveje, hvor stort og travlt det køkken, som maskinen skal stå i, er. Dette har nemlig indflydelse på, hvilken størrelse den nye industriopvaskemaskine skal have, og dermed hvor meget opvask den skal kunne klare ad gangen.

Dernæst er det også altid væsentligt at overveje, hvem der skal kunne bruge maskinen. Denne faktor kan nemlig have stor betydning for, hvor brugervenlig en maskine man bør anskaffe. Hvis maskinen for eksempel skal stå i et forsamlingshus eller et lignende miljø, hvor der vil være mange skiftende brugere, som formentlig ikke har den store elektroniske ekspertise, vil det klart anbefales, at man køber en af de mere simple og brugervenlige industriopvaskemaskiner. Skal maskinen derimod stå i et køkken, hvor der er få faste opvaskere, som har erfaring med at betjene industriopvaskemaskiner, kan man bedre slå sig løs i forhold til at købe en model med mange smarte og mere komplicerede funktioner.

Derudover er man også nødt til at tage i betragtning, hvor i landet industriopvaskemaskinen skal bruges, og dermed hvor meget kalk, der findes i vandet i dette område. Vandets hårdhedsgrad har nemlig indflydelse på, om man kan nøjes med at anskaffe en maskine med et internt afkalkningsanlæg, eller om man hellere bør købe en model, som har det rette udstyr til at blive tilsluttet et eksternt afkalkningsanlæg.

Foruden disse forskellige beskrevne faktorer, som altså er væsentlige at tage i betragtning, når man skal anskaffe en ny industriopvaskemaskine, kan det desuden også være værd at overveje, hvilke egenskaber hos en eventuel opvaskemaskine man prioriterer højest. Eksempelvis må man ofte beslutte med sig selv, om en lav pris er vigtigere end den højeste kvalitet og ydeevne. Samtidig kan faktorer som industriopvaskemaskinens støjniveau og energiforbrug med fordel også tages i betragtning, hvis man vil være sikker på at anskaffe sig en model, som kan komme til glæde og gavn i lang tid fremover.

På hjemmesiden, industriopvasker.dk, kan du kan læse meget mere om nogle af de mange forskellige udgaver af industriopvaskemaskiner, der findes på markedet.


Anmeldelse 5/5
Baseret på 3 anmeldelser
Værdifuld guide
af ,
April 28, 2017


★★★★★ 5/5 stjerner

Jeg fulgte guiden og fandt min drømmemaskine

Kategori: Erhverv