Hvilken robotstøvsuger skal man vælge?

Hvilken robotstøvsuger skal man vælge?

En robotstøvsuger er i dag gået hen og blevet hvermandseje, og hos Videnindenom kan vi godt forstå hvorfor en robotstøvsuger, plæneklipper m.m. er blevet så populære som de er. Hvem vil ikke gerne have ordnet alle hverdagens gøremål, mens at man enten er på arbejde eller er ude? Når man så er hjemme igen, så kan man koncentrere sig om alle de gøremål, som der rent faktisk interesserer en.

I dag findes der rigtig mange forskellige modeller og varianter af robotstøvsugere, og derfor er det heller ikke blevet nemmere, at beslutte hvilken robotstøvsuger, som der lever op til ens behov og ønsker. Hos Videnindenom.dk vil vi derfor hjælpe dig lidt på vej, og viser dig de 3 bedste robotstøvsugere, som der findes på markedet.

iRobot Roomba 880

iRobot Roomba 880 er blevet kåret som en robust testvinder og denne robotstøvsuger harogså HEPA filter. Hos Videnindenom.dk anbefaler vi denne robotstøvsuger, da det er den bedste Roomba model i 800-serien, og samtidig er robotstøvsugeren fra den nok mest kendte og veletablerede producent af robotstøvsugere til den krævende forbruger. Støvsugeren er blandt beskrevet, som en af de bedste og mest holdbare robotstøvsugermærker, som der findes på markedet. Hos Videnindenom, vurderer vi iRobot Roomba 880ér modellen, er den bedste robotstøvsuger, som der findes på markedet lige nu. Denne vurdering baserer vi ud fra de nuværende testresultater og forbrugeranmeldelser, som der er omkring denne robotstøvsuger.

Du kan se en produktvideo af Roomba 880 modellen nedenfor.

Hvis du allerede er ejer af en iRobot Roomba robotstøvsuger, men gerne vil opnå mere effekt af din nuværende robotstøvsuger, så kan man udover rensning, samt vedligeholdelsen, også opgradere til et Irobot Roomba batteri, som har mere batterikapacitet. Du kan finde et Irobot Roomba batteri med større kapacitet ved at følge linket her.

 

Miele Scout RX1

Miele har altid været et meget populært brand, og er især kendt for at udvikle og producere husholdningsmaskiner i en meget høj kvalitet, og dette gør sig i den grad også gældende for deres robotstøvsugere, og Miele’s robotstøvsugere roses blandt andet for at være meget holdbare. Miele’s robotstøvsugermodel “Scout RX1″ er kåret som den bedste i test hos både M3, Aftonbladet samt TV2 testbasen – i denne test fik Miele støvsugeren topkarakterer i samtlige testscenarier – fuldstændig som vi plejer at se ved Miele’s produkter. Test sceneriarne, hvor Miele Scout RX1 klarede sig 100% var heriblandt kørsel udenom forhindringer, sugestyrke samt ladetid.

Nedenfor kan du se en video, hvor Miele Scout RX1 er i aktion.

 

Læs også: gode råd til at spare på batteriet.

 

LG Hom-Bot

LG Hom-Bot robotstøvsugeren er en støjsvag testvinder med mange gode egenskaber. LG Hom-Bot støvsugeren vinder testen i testmagasinet Råd & Rön i Sverige. I denne test klarer LG Hom-Bot sig som den mest støjsvage model ud af de i alt 25 modeller, som der er blevet testet. Samtidig så klarer støvsugeren sig rigtig godt i forhold til opsugningen af dyrehår samt andre materialer. Den klarer sig også godt på hårde overfalder, og så har den en god batteritid – her bliver LG Hom-Bot målt til at køre 2 timer på én opladning.

Måden hvorpå LG Hom-Bot robotstøvsugeren bevæger sig rundt på, er ved hjælp af to indbyggede kameraer samt ultralydssensorer, og ud fra denne teknologi, så danner LG Hom-Bot sig med tiden et “kort” over alle rummene, som den bevæger sig rundt i, og lærer dermed sig selv, at støvsuge mere effektivt og systematisk.

LGs robotstøvsugere er som de eneste, udstyret med forskellige støvsuge funktioner. Dermed er det muligt at tilpasse støvsugningen til de enkelte rum, alt efter hvordan de enkelte rum er indrettet. Samtidig så er LGs Hom-Bot modeller velegnet til større husstande, da de kan rengøre op til 260 og 320 kvadratmeter. De lange børster, som der er monteret foran på robotstøvsugeren gør det muligt at nå støvet, som ligger helt inde i hjørnerne.

Du kan her nedenfor se en video af de forskellige støvsuge funktioner, som LG Hom-Bot har, så du dermed kan tilpasse støvsugningen til de enkelte rum.

 

Læs også: spar penge på varmeregningen.

Sammenfatning

Alle robotstøvsugerne, som der nævnt i denne artikel, scanner rummene under rengøringen, og på den måde formår at forbedre processen fra gang til gang, samt at ovenstående robotstøvsugere er udstyret med en timer funktion, der gør at du kan sætte robotstøvsugeren til at støvsuge, mens at man for eksempel er på arbejde.

Når man skal vælge den helt rige robotstøvsugere, så er det vigtigt, at man tager højde for forskellige ting, inden at man foretager sit køb.

  • Hvor mange kvadratmeter er det robotstøvsugeren skal rengøre?
  • Hvor mange rum skal robotstøvsugeren rengøre?
  • Skal robotstøvsugeren hen over dørtrin? Og hvor høje er dørtrinnene?
  • Har du løse tæpper med frynser eller Rya tæpper/andre langhårede tæpper, som robotstøvsugeren skal rengøre?

Alle ovenstående modeller, som der er med i denne artikel, er alle topmodeller, og kan samtidig leve op til de samme krav.

 

Kategori: ElektronikHuset inde og ude