Indvendige døre

Indvendige døre – En del af arkitekturen i hjemmet

Sæt præg på dit hjem med indvendige døre

Måske er I som par kommet til det sted i livet, hvor I er klar til at slå rødder i jorden og stifte familie. Det kan på mange måder være en kæmpe beslutning, og det kræver velovervejelse og en masse forberedelse. I har sikkert gået med byggetanker i den forbindelse – skal der købes et ældre hus, eller skal det være nybyg? Det kan være svært at få sat sit personlige præg på et ældre hus, så hvis I drømmer om en helt ny start, hvor I har mulighed for at blive involveret i byggeprojektet og være med fra start, så kan det være essentielt at gå efter nybyggeriet.

Det skal skabe ramme for jeres nye familie, så derfor er det vigtigt, at alle aspekter af processen er nøje gennemtænkt. Det er ikke blot noget, man gør, fra den ene dag til den anden. Som nybyggere kan det være en stor mundfuld, og der skal blandt andet være tænkt på de små detaljer ved boligen, så det bliver præcist, som I vil have det.
En vigtig detalje i forbindelse med nybyggeriet af jeres bolig, er eksempelvis døren. Den er væsentlig at have overvejet, da den på mange måder er med til at afgive og fremhæve arkitekturen i boligen. Detaljen bør bestemt ikke undervurderes, da det er en vigtig del af det, at skabe jer et personligpræget og unikt hjem.

Du kan finde meget mere inspiration og se forskellige designs omkring indvendige døre på www.ikastdesigndoors.dk

Indvendige døre er lig med udtryks muligheder

Det er vigtigt, at byggeriet både er unikt og indbydende. Det skal udtrykke lige netop det, I står for som mennesker, og derfor kræver det selvfølgelig at man går specielt op i detaljerne. At skulle bygge et hus, er ikke blot lige til. Detaljerne skal være gennemarbejdet, og der skal ligges en ære i det gode håndværk og materiale. Man bør derfor ikke gå på kompromis med kvaliteten, hvis man ønsker at ende ud i at have det perfekte drømme hus.

Indvendige døre er specielt en vigtig del af boligen. Den del af byggeriet bør ikke fortrænges, da det er lig med udtryks muligheder for arkitekten, der kan sørge for at de bliver bemærket og skaber en smuk helhed i boligen. Det ses desværre i dag, at det klassiske håndværk mindskes grundet industriens masseproduktioner af døre.

Arkitekten skal have frihed

Hvis I som nybyggere ønsker at komme godt fra start med et unikt og indbydende hus, så skal arkitekten kunne føle den frihed ved at kunne designe dørene helt selv.
Hvis masseproduktionen af døre får lov at dominere, så vil det nemlig begrænse arkitekten. Det er en skam, da det eksempelvis vil betyde, at arkitekten af jeres nye hus ikke får mulighed for at tænke frit og kreativt, hvilket kan resultere i at jeres bolig ikke bliver unik og indbydende, men nærmere vil flyde sammen med de øvrige byggeprojekter rundt omring. Det vil give anledning til mange flere muligheder i processen mod at forme jeres nye hjem, hvis arkitekten derimod får mulighed for at udfolde sig.

Kategori: Huset inde og ude