Inspiration til hjemmet

Fortabt i indretningsjunglen? Eller bare på udgik efter smarte løsninger eller nye ideer til hjemmet?

 

Hvad end du bor i en lejlighed, i hus eller på en herregård, om pladsen er lige knap, eller der er mere, hvor det kommer fra, så kan alle og enhver, ligegyldig boligsituation, få brug for inspiration til den smartest mulige indretning, der både ser godt ud og samtidigt er funktionel.

 

Sådan kan du indrette dit hjem
Her kommer de bedste tips til indretning og optimering af de rum, der oftest kan være sværeste i netop dit hjem:

 

  • Badeværelset er enormt dyrt at lave om på og ændre på, og derfor må vi ofte finde på andre løsninger. For at give badeværelset nyt liv, kan du med fordel tilføje nogle friske farver- f.eks. i form af Hammam håndklæder. Flotte, anderledes kvalitetshåndklæder, der samtidigt er enormt praktiske, da de faktisk også kan bruges til flere formål mange andre steder end på badeværelset.

 

  • Køkkenalrummet er der, hvor vi som familier oftest samles til mange praktiske formål. Derfor skal funktionaliteten være i top- dermed ikke sagt, at man ikke også kan kæle for detaljerne. I et rum som dette, kan man f.eks. gøre brug af flotte kalendere til vægophæng, der ikke nok med at holde styr på hverdagens gøremål, også er en fryd for øjet.

 

En anden investering der er værd at overveje, er service. I en travl hverdag er det fordelagtigt med service så flot, at det kan stå fremme på spisebordet eller i køkkenet.
Så sparer du både tid og opbevaringsplads.

 

Disse er blot to eksempler på rum, hvor detaljer kan være afgørende. For som oftest kan vi faktisk ændre og optimere vores hjem med langt færre midler, end vi tror, det kræver.

 

Få det hjem du drømmer om nu! Besøg Markwaldorf og find netop dine smarte løsninger! Hvad venter du på?

 

 

 

Kategori: Huset inde og ude