frisoer

Leder du efter en god og billig frisør i Herning?

Alle kender til det punkt, hvor håret føles slasket, farven skærer i øjnene, når man ser sig i spejlet, eller nakkehårene er blevet lidt for lange. Det betyder formegentlig, at man hurtigt ønsker en tidsbestilling hos en kompetent frisør. Trangen til forandring er måske kommet ret akut, og derfor har man ikke fået sat det store pengebeløb til side, så man kan betale en stor og eksklusiv salon, hvorfor man leder efter en billigere. Det med at vælge en fast frisør er ikke altid nemt, da ens hår er en meget vigtig del af ens fremtoning, og man derfor kun vil vælge den helt rigtige.

Få den perfekte frisure

Det er ikke alle frisurer, der passer til alle ansigtsformer. Det kan være en udfordring at finde ud af, hvilken der passer bedst til en selv, og her kan det være en fordel først at finde ud af, hvilken ansigtsform man har. Det har nemlig stor betydning for, om man vil se bedst ud med kort hår eller lange, gyldne lokker.

For eksempel anbefales det, at mennesker med et rundt ansigt undgår tungt pandehår men i stedet har fokus på høje opsætninger, mens kvinder med den ovale ansigtsform helst skal undgå at lave høje opsætninger, så ansigtet ikke bliver for langt. Udvalget og uskrevne regler for frisurer er stort, og kun fantasien sætter grænser for hvilket udtryk, man kan skabe med den rette frisure.

Få en afslappende oplevelse når du går til frisør i Herning

Frisøren, Katja Ø, er det oplagte valg, hvis man leder efter en frisør i Herning og omegn, der kan vejlede til at få den bedste frisure. Her lægges der vægt på, at frisørbesøget skal være en afslappende og behagelig oplevelse. Et besøg hos en frisør bør være et afbræk i hverdagen, hvor man selv er i fokus, og hvor man kan føle sig veltilpas. For at kunden kan føle sig tryg og afslappet gør Katja Ø meget ud af at lytte nøje til kunden og kundens ønsker, og hun sørger altid for at forventningsafstemme løbende, så man sammen kan ramme præcis det look, man går efter.

Frisøren i Herning har gjort sig den erfaring, at det er vigtigt, at kunden føler sig lyttet til og forstået for at kunne slappe af og nyde sit frisørbesøg, og det tager hun meget seriøst. Kundens tilfredshed er Katja Øs førsteprioritet, og derfor bliver der aldrig gået på kompromis med resultatet. Der vil altid blive gjort det ypperste for, at kunden ender med et 100 % tilfredsstillende resultat, og den uddannede frisør går professionelt til værks uanset størrelsen og omfanget af behandlingen. Katja Ø er på forkant med tidens udvikling, og hun sætter en stor ære i at have ekspertise, som sikrer den gode oplevelse.

Man er altid meget velkommen til at kontakte frisørsalon Katja Ø til en uforpligtende inspirationsvejledning. Der tages gerne imod tidsbestilling, besvares spørgsmål eller fortælles meget mere om, hvad der kan gøres for kunden.

 

“Tak for den udførelige guide.”1 review

5★★★★★ / 5

Kategori: Livsstil