fodbold-med-navn

Mist aldrig dine fodbolde igen

Som noget helt unikt kan du nu få trykt dit, dine børns eller børnebørns navne på fodbolde. Personlige fodbolde er det helt store og nye hit hos kickmyball.dk. Alle børn er unikke, og alle forældre vil gerne glæde deres børn med en helt personlig fodbold med navn.

Fodbold i høj kvalitet som er håndlavede

Alle fodbolde er af højeste håndlavede kvalitet, som du tydeligt ser og mærker når du selv står med fodbolden i dine hænder. Lige nu laver vi udelukkende unikke personlige fodbolde med navne tryk, hvor du kan få trykt dit navn eller anden tekst på fodbolde. Det er der blevet taget meget godt imod, og vi er blevet bekræftet i at mange forældre meget gerne vil give deres glade fodbold piger eller fodbold drenge en helt unik og personlig gave som denne fodbold er. Fodbolde med navn vinder indpas i hjemmet, skolegården og også i fodboldklubber, hvor der ind imellem forsvinder ”anonyme” bolde. Dette kan i nu eliminere ved at få trykt skole/ klasse og Klubnavn på boldene.

Af alle de forskellige modeller er Panna Gold en stor bestseller. Her får du en virkelig flot fodbold, hvor de fleste vælger at få trykt navn med guld tryk.

Kategori: FodboldSport