frisoer-mille-m-herning

På besøg i Herning (og til frisøren)

Den anden dag var Videnindenom på besøg i Herning, hvor vi skulle besøge Messecenter Herning for at opleve og høre mere om deres messe faciliteter og hvordan Messecenter Herning håndterer så mange besøgende på en gang.

Da vi ankom tidligt lørdag morgen var den første ikke planlagte opgave at finde en frisør i Herning med ledige tider for at få klippet håret. Grunden til dette hastværk var, at på vej i toget at ramlede ind i noget tyggegummi, der gjorde at man skulle til at få klippet en smule af håret (Ja Hubba Bubba tyggegummi er åbenbart ikke godt).

Vi søgte efter en damefrisør og her faldt vi over den dejlige frisørsalon Mille M i Herning. Hvilket oplevelse. Super sødt og smilende personale og selvom frisørsalonen ikke havde ledige tider, formåede de søde frisører at presse os ind til en klipning og sætning af håret uden at det gik ud efter kvaliteten og oplevelsen (vi er nemlig af de typer som mener at en klipning ikke bare er en klipning) – der var nemlig fuld gang i kaffen og efter en super lækkert hårvask var det meste Hubba Bubba tyggegummi ude af håret. Derefter blev håret klippet, føntøret og sat op og indenfor 1 1/2 time fra vi bookede en tid online hos frisøren var vi ude af døren og på vej ud til Messecenter Herning med taxa.

Oplevelsen hos Herning Messecenter var helt unik. Vi fik en lækker velkomst af de søde herrer (godt nok lidt op i alderen), og som vi ikke kan huske hvad hedder, hvorefter vi fik en rundtur i Herning Messecenter men en guidet tur omkring de enkelte messer og forholdende. En kanon oplevelse og helt sikkert noget der gjorde indtryk på, at næste gang der ville være messe i Herning ville vi kigge forbi.

 

 

Kategori: Skønhed og personlig pleje