På besøg i Holstebro

På besøg i Holstebro

Videnindenom.dk har været på site seeing, og denne gang gik turen til Holstebro. Men hvorfor lige Holstebro? Holstebro er en charmerende by, og at spadsere en tur i Holstebros byrum og den charmerende gågade, gør at man lige pludselig vender spørgsmålet om til, hvorfor ikke tage en tur til Holstebro?

Der bor 35.392 indbyggere og byen er en betydelig handelsby med et net af gågader, heriblandt Danmarks ældste permanente gågade, der blev anlagt i 1963, og som er strækningen fra Store Torv til Brotorvet. Holstebro har en betydelig industri inden for fremstilling af fødevarer, jernvarer, maskiner, træ og møbler samt kemisk industri, og byen har også 9 år i træk, været kåret til Danmarks flotteste handelsby. Byen har siden 2006 vundet prisen år efter år, men i 2016 var det Køge der vandt prisen.

Videnindenom.dk var på besøg hos Vestjyllands største køkkenbutik, der ligger blot fem minutters kørsel fra Holstebro centrum. Her så vi det 1.200 m2 store showroom, hvor man finder alt hvad hjertet kan begære indenfor køkken, badeværelse og garderobe. Dette er helt klart et besøg værd, hvis man går med overvejelserne omkring, at renovere sit hjem, eller hvis man er i gang med at bygge nyt.

Selve Holstebro gågade er rigtig hyggelig, og byen byder på et væld af forskellige butikker. Foruden butikker, er der også mange hyggelige caféer og spisesteder i Holstebro. Perfekt, når man gerne vil holde en pause fra enten shopping eller, hvis man har oplevet nogle af de forskellige seværdigheder som byen byder på.

Seværdigheder i Holstebro

Der er mange seværdigheder man kan opleve i Holstebro, men hvad skal man opleve? Det kommer naturligvis meget an på, hvad man er til. Om det skal være et besøg til gallerierne og kunsthåndværkerne, besøge slotte og herregårde eller se bygningsværker, er op til en selv. Du kan finde et overblik her, over hvad man kan opleve i byen.

 

 

 

 

Kategori: Livsstil