pakketips-til-backpacking

Pakketips til backpacking

Få 5 gode råd og pakketips til backbacking når du skal rejse ud i verden.

Det kan være svært at vide hvad man nøjagtigt skal medbringe i rygsækken, når man som ung skal rejse ud i verden. Før det første skal man sørge for ikke at medbringe for meget i rygsækken, da rygsækken bliver ens personlige eje og ven i 24 timer af døgnet!

Vi giver dig her 5 gode pakketips til din backpacking rejse, som er helt nødvendige når du skal rejse selv eller sammen med andre unge på en grupperejse ud i verden.

Hos adventuredk.dk kan du opleve hele verden som backpacker i en grupperejse med andre unge og læse mere omkring backpacking rejser for unge.

1.Pakketip: Backpacking og rygsækken

Første pakketips til backpacking er: Pak en rygsæk med en størrelse på 50-75 liter. Pak gerne tøjet i poser og rul tøjet sammen, så det fylder mindre. Køb en flight bag der beskytter din taske under transport, så du undgår huller og skader på din rygsæk. Hav en mindre rygsæk med som daypack rygsæk. En daypack rygsæk er en lille rygsæk som du kan medbringe på mindre ture, når du opholder dig fast et sted, som f.eks. på et hostel hvor du kan stille din backpacker rygsæk.

Sørg også for at din backpacking rygsæk er vandafvisende og gerne helt vandtæt, da tøjet bare er mere behagelig når det er tørt og ikke vådt. Så undgår du også dette problem undervejs på din rejse som backpacker.

2.Pakketip: Pas på solen på din rejse

Andet pakketips til backpacking er: Pas nu på solen når du skal ud og rejse – det er nemlig ikke noget værre end at blive solskoldet på din rejse. HUSK nu solcreme og gerne faktor 30-50. Tag rigeligt med solcreme med.

3.Pakketip: Lav en pakkeliste inden du rejser

Tredje pakketips til backpacking er: Inden du skal ud på en backpacking rejse skal du (i god tid) lave en pakkeliste med alle de ting som du mener du skal have med i din rygsæk. Når pakkelisten er lavet vælger du 50% fra som du mener at kunne undvære på din din rejse. Vi anbefaler at du som det mindste har disse ting med i rygsækken:

  • Flybilletter
  • Pas – husk det skal være gyldigt mindst 6 måneder efter hjemkomst
  • Visum – husk at undersøge om du skal bruge visum
  • Penge og kreditkort – husk at medbringe internationale kreditkort
  • Sygesikringskort
  • Kamera – brug gerne mobiltelefonen, så kan du nemlig også dele dine videoer m.m. med det samme

4.Pakketip: Less i more

Fjerde pakketips til backpacking er: Mindre er mere, også når det gælder backpacking. Du vil ikke samle på store mængder af tøj og andre gadgets når du skal rejse. Det fylder for meget, og du vil automatisk samle souvenirers ind i løbet af din rejse som du også skal have i rygsækken. Så gør gerne plads til lidt ekstra inden afrejse, så du har en “buffer” til forskellige ting. Flere backpackers sender også løbende ting hjem i løbet af rejsen, som du selv med fordel også kan gøre.

5.Pakketip: Hvis uheldet er ude

Femte pakketips til backpacking er: Uheldet kan være ude, også når du skal ud og rejse som backpacker. Sørg derfor tydeligt at have navn og kontaktinformationer på dig selv og dit rejsebureau hele tiden, så eventuelle hospitaler eller lignende kan finde frem til dig og dine påførende.

Hvis du har styr på ovenstående pakketips til backpacking ønsker vi dig en god og sikker rejse med massere af gode oplevelser og venner for livet.

Kategori: Rejser og ophold

Tags: