shutterstock_605978015

Rejs eller fest – hvad skal du bruge vinterferien på?

Det er snart tid til at holde vinterferie, og hvert år står mange i samme dilemma. Dilemmaet om der skal rejses eller festes. Læs med her, hvor du får præsenteret nogle gode idéer til din vinterferie.

Når det bliver vinter i Danmark, følger kulden med. Hvert år træder vinteren ind med et brag af kulde, og det er netop derfor, at mange danskere ikke bryder sig om denne periode. Men der er også mange, der synes, at kulden invitere til mere hygge og fest med venner, familie og bekendte.

Der er ikke længe til, at vinterferien skal afholdes. Her er der hvert år et svært valg at tage for de danskere, der lægger mellem de to førnævnte synspunkter. Det er nemlig et svært valg for dem, der både kan lide at opholde sig i Danmark i vinterperioden, og samtidig elsker en god rejse, der erstatter vinterkulden.

Men hvad skal du vælge i år? Skal du pakke familiens kufferter og drage udenlands, eller skal lejligheden sminkes op til en brag af en fest?

Skift den mørke tid ud med de hvide sandstrande

”Winter is coming,” er en af de kendte fraser fra den verdenskendte tv-serie – Game of Thrones. Og det er lige netop, hvad vinteren er. Vinteren er på vej. Men det betyder samtidig, at de korte dage er over os. Det er den dunkle tid, hvor det både er mørkt, når du cykler i skole, og når du tager hjem derfra. Vinteren bringer årets mørke periode, og det kan være deprimerende for nogen. Derfor er det en god idé at benytte vinterferien til at rejse udenlands for at få sol på kroppen. Men hvor skal den eksotiske vinterrejse gå hen?
Du kan med fordel drage en tur på en eksotisk oplevelse i Tanzania. Det er et kæmpestort land, der byder på fantastiske hvide palmestrande, koralrev og ikke mindst inviterer dig til en attraktiv safarioplevelse med familie eller venner. Safari i Tanzania er en enestående mulighed for at springe vinterdepressionen over og hoppe direkte ud i en enestående oplevelse helt tæt på de store og vilde dyr.

Tanzania tilbyder Afrikas største og bedste nationalparker, hvilket danner rammen for unikke safariture, der giver dig en oplevelse for livet. Så hvis du ikke har lyst til at tilbringe din vinterferie i kolde, mørke Danmark, kan du søge mod hvide sandstrande og unikke safariture i Tanzania.

Fuld fart på pisten

Har du bestemt dig for at rejse, men er du mere til at spænde skiene frem for at spænde sikkerhedsselen til safariture? Så får du her nogle bud på, hvor du kan holde den perfekte skiferie.
Danmark er ikke ligefrem et land, der byder på de bedste og mest spændende skipister. Derfor søger mange mod nærliggende europæiske lande, som kan give vind i håret og en ordentlig udfordring, når pisterne skal besejres. Blandt andet er Norge, Østrig og Italien nogle af de mest attraktive lande til skiferier.

Østrig er en meget børnevenlig skidestination, og de har investeret milliarder gennem de seneste årtier i skiområder og børnevenlige hoteller. Derudover er Østrig en rigtig god destination, hvis børnene skal prøve kræfter med ski for allerførste gang. Der findes nemlig flere danske skiskoler i Østrig, der kan tage hånd om dine børn og give dem den bedste start på skieventyret.

Er det ikke ligefrem de børnevenlige pister, der har din interesse. Så kan Italien byde dig på en skiferie og pister i verdensklasse. Variationen kan være stor alt afhængigt af, hvor i Italien du søger. Du finder både store og mindre store skiområder.

Brede smil og fyldte glas

Du behøver ikke at rejse ud af landet for at nyde vinterferien. Ferierejser bliver typisk sammenlignet med afslapning og nye oplevelser. Men det kan du også sagtens få, hvis du bliver hjemme i Danmark. Vil du hellere være sammen med venner og familie herhjemme i trygge rammer og stadig have det sjovt, kan du med fordel fylde glassene op med drinks og holde en fed fest.
Festen er en billigere løsning end at drage udenlands. Mange bruger deres vinterferie på at brage i gennem med venner og bekendte. Der er i ferien rig mulighed for at slippe hæmningerne og nyde et break fra den travle hverdag med drinks og sjove tider.

Du kan finde inspiration til din fest på internettet, hvor du blandt andet kan købe is til din fest på istilfest.dk.

Kategori: Rejser og ophold