rejs-til-spanien

Rejs til Spanien, få varmen og tilfredsstil dine smagsløg

Det er ved at blive koldt ude – rigtig koldt. Vinteren er over os inden længe, og det betyder isglatte veje, sne og slud, blæst og korte, mørke dage. Vi får sjældent solen at se, og når den endelig titter frem, er det ikke ret længe af gangen. Er du også allerede træt af det danske efterår og vinter? Så rejs sydpå, hvor temperaturerne er højere, solen skinner og gastronomien er en oplevelse i sig selv.

 

Tapas, sangria og frisk frugt

Spaniens mange solskinstimer og landets sydlige beliggenhed betyder, at frugter gror rigtig godt og vokser sig store, saftige og smagfulde. I Spanien kan du nyde en frisk vandmelon, en saftig appelsin, eller æbler, som er større og smager af mere, end du nogensinde vil opleve i Danmark. Derudover er Spanien kendt for sine små, lækre tapasretter, som i princippet kan være hvad som helst serveret i små portioner. Dertil nydes gerne et glas frisk sangria, som er rødvin blandet med danskvand, sukker og frisk frugt – en dejlig forfriskning, når man sidder på terrassen og nyder en stille brise under Spaniens lune vintersol.

 

Spil golf udendørs selvom det er vinter

Spaniens varme himmelstrøg betyder, at der er mulighed for at spille golf på udendørs golfbaner året rundt, uden at man bliver plaskvåd af silende regn eller skal gå og fryse fingre og tæer. Mange golfspillere rejser til Spanien om vinteren, så de både kan kombinere golfspillet med varme og ægte spansk kultur. Mulighederne for golf i Spanien er mange, men især i den sydlige del af landet er der mange golfbaner, hvor danskerne valfarter til i vinterhalvåret.

 

Lej dig ind privat – eller køb selv et hus

Er du bidt af Spanien og kan du ikke få nok af den tilbagelænede spanske kultur, så er du måske en af de mange danskere, der vender tilbage til landet gang på gang, år efter år. Hvis du ovenikøbet er golfspiller, kan du med fordel overveje at investere i en bolig i Spanien, og derved have fri adgang til indkvartering i landet året rundt plus et sted at opbevare golfudstyret. Det betyder, at du hver vinter – og såmænd også om sommeren – har et fast sted at rejse hen, når du trænger til at undslippe Danmark og det omskiftelige vejr, vi ofte må tage til takke med. Men hvordan finder man lige et hus i Spanien? Jo, der er faktisk hjælp at hente flere steder, og det er ikke så svært, som det måske lyder. Fordi så mange danskere er vilde med de spanske himmelstrøg, bliver der bygget kvalitetshuse af danske designere i Spanien, og mange af dem er eksklusive og er placeret nær en golfbane. Du kan altså få luksus, komfort, afslapning og aktiviteter i én investering, og hvem ved, måske bliver du fristet til at flytte permanent til Spanien som mange andre danskere, hvis din arbejds- og familiesituation tillader det.

Kategori: Rejser og ophold