Spisebordsstole - Hvilke skal man vælge

Spisebordsstole – Hvilket design skal man vælge?

Hvilke spisebordsstole skal man vælge?

Hos Videnindenom giver vi dig inspiration til indretning og trends indenfor boligindretning, og hvorfor ikke tage udgangspunkt i spisebordsstole? De seneste år, har der været rigtig meget fokus på, at man skal tage “naturen” med indenfor, og derfor har det været et populært valg, at når man skal have nyt spisebord, at bordet er udarbejdet af rå planker, hvor der gerne må fremgå knaster og uslebne kanter, så man rigtig kan få det “rå” visuelle udtryk frem. Senest er det igen blevet moderne med kork. Kork går rigtig fin i rød tråd, med alle ens træelementer i hjemmet, og så er det et materiale, som man kan anvende til stort set alt. Om det gælder telefon eller tablet case, gulv, møbler, tøj og meget meget mere. Men nu hvor vi stadig har så meget fokus på disse træelementer i hjemmet – hvilke spisebordsstole skal man så vælge? Det er vigtigt at ens spisebordsstole går i rød tråd med ens valg af spisebord, men samtidig, er det også vigtigt, at ens spisebordsstole er i rød tråd med helheden i hjemmet.
Her vil vi give dig et bud på, hvilke spisebordsstole, som du skal vælge, her i tiden hvor “naturen” bliver budt velkommen indenfor.

Spisebordsstole af traditionelt træ

Man siger, at en træstol aldrig går af mode, og man kan have den tilbøjelig til sige, at det mest oplagte valg, var da at vælge en spisebordsstol hvor der indgår træelementer i. Og der findes rigtig mange forskellige spisebordsstole, hvor der indgår træelementer, og om du vælger en lys træsort for den klassiske, nordiske stil eller en mørkere, for at tilføje spisebordsstolen lidt retro, det er jo helt op til dig. Spisebordsstolen kan både have lige eller skæve ben, sæde i stof eller læder. Kombinationerne er mere eller mindre uendelige, og hvis man sørger for at købe sin spisebordsstol i en ordentlig kvalitet, så har man en stol, som der aldrig går af mode. En spisebordsstol i træ, passer stort set ind i enhver indretning, men det kan blive en udfording hvis man også har et spisebord, som er udarbejdet af træ. Skal træsorterne være den samme og hvad med farven? Man kan med fordel overveje at kombinere sine træelementer med andre materialer – dette kan f.eks. være sammen med metal, glas eller plastik.

Spisebordsstole i brun læder og kobber ben

Lige så populær, råt træ er blevet at anvende i sin indretning – lige så populært er det også at anvende kobber. Og denne tendens fortsætter! Kobber tendensen har i den grad også taget fuld fart, og der ses stadig flere og flere flotte indretningselementer i kobbertoner. Men messing og guld-looket er i den grad også også på vej til at blive en populær fremtidig tendens. Men for at vende tilbage til kobberet, så har netop den nordiske stil nemlig et rigtig godt match med kobber – og den varme farve, som der er i kobber, matcher nemlig godt både den nordiske stil med kølige toner og naturlige træelementer.

Hvorfor så ikke vælge en spisebordsstol med f.eks. kobberben? Og nu hvor vi har inviteret naturen indenfor, og anvender træelementer som en naturlig del af indretningen, hvorfor så ikke vælge en spisebordsstol i brun læder og så kombinere det med kobbertonen? Flair spisebordsstol fra Unoliving.com er et rigtig godt bud på en stol som i den grad lever op til de hotteste tendenser lige nu, og som samtidig er et valg, som er tidsløst mange år frem.

Skal spisebordsstole være ens?

Det ses mere og mere, at man nødvendigvis ikke har 4-6 ens spisebordsstole. Flere vælger nemlig at mixe flere forskellige materialer, men som alligevel komplementær hinanden godt. Dette kan f.eks. være træ, kobber, læder, metal, glas og plastisk. Så i stedet for at stirre sig blind på trenden, hvorfor så ikke kombinere de forskellige designs, farver og elementer ved spisebordet? F.eks. så undgår man den konstante længsel efter, at vil forny sine spisebordsstole, fordi man har set sig lun på et nyt design. Du kan blot nøjes med at udskifte en enkelt, i stedet for at udskifte dem alle.

 

Kategori: Huset inde og ude