shutterstock_1108393334

Trampolinen til hele familien

En havetrampolin er det mest geniale stykke legetøj. Børn i alle aldre – ja, voksne med for den sags skyld – elsker at hoppe på trampolin. Samtidig sørger den for, at familiens legebørn kommer udenfor i den friske luft og leget på en sund måde, der ikke involverer en skærm.

Invester i en god havetrampolin, og din familie bliver sundere.

Der er mange trampoliner på Bornholm

Rundt i hele landet står der mange havetrampoliner. Det gør der også i haverne på Bornholm. Der er mange dejlige villahaver på Bornholm, hvor der er god plads til at have en trampolin stående. Nogle af dem er gravet ned i jordhøjde, andre står på stativer med et godt net omkring.

Om jeres er den ene eller den anden slags, betyder ikke noget for underholdningsværdien. Til gengæld kan det betyde noget, at den nedgravede trampolin ikke gør græsslåning kompliceret, og at den sikkerhedsmæssigt ligger i spidsen i forhold til den, der står på stativet.

Trampolinhop er god motion

Det er sundt at løbe og at hoppe. Kombinerer du de to discipliner, så har du et trampolinhop. Derfor forholder det sig sådan, at trampolinhop er virkelig god motion. Desuden foregår legen/motionen udenfor. Det giver dobbelt op på sundheden.

De fleste børn oplever nok, at de leget, når de tumler på trampolinen. Børn tænker ikke nødvendigvis på at bevæge sig for sundhedens skyld. De har det bare sjovt, og så tænkes der ikke mere over det.

Der trænes både styrke, balance og udholdenhed, når der motioneres på trampolinen. Det er langt fra kun børn, der kan have glæde og gavn af det. Mange voksne synes også, det er ret sjovt at tage en hoppetur på havetrampolinen. Det er kun godt – og kunne det gå hen at blive en god familievane, så tillykke med det.

Hop en tur alene, eller gør det sammen med ungerne. Det er sjovt, og det er virkelig sundt. Se, hvilke modeller, der findes, og træf jeres valg ud fra det store udvalg.

Når noget, der er sjovt samtidig et sundt, så er det da bare at slå til med det samme. Få bestilt en havetrampolin, som passer perfekt til jeres have, og glæd jer til, at den kommer op at stå der – lige til at hoppe i for både store og små. Træf jeres forholdsregler i forhold til sikkerheden – og nyd så ellers bare alle de skønne og sjove stunder, der venter jer på jeres trampolin.

Kategori: Huset inde og udeUnderholdning